Ζώδια Σήμερα 10/10: Η πικρή γεύση της ήττας

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 10/10: Η πικρή γεύση της ήττας

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 10 Οκτωβρίου

Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα είμαστε σε... Κριαρίσιο mood, καθώς η Σελήνηθα συνεχίσει να βρίσκεται στο συγκεκριμένο ζώδιο, καλώντας μας να βγάλουμε τη μαχητικότητα, το θάρρος και την αποφασιστικότητά μας και ναδραστηριοποιηθούμε, έστω και με το ζόρι, προκειμένου να πετύχουμε αυτά που έχουμε στο κεφάλι μας.

Θα μας πιάσει ανυπομονησία και βιασύνη, με τη θετική όψη με τον Άρη στους Διδύμους να την μπουστάρει όλο και περισσότερο και να μη μας αφήνουν σε ησυχία, αλλά με το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δεν αποκλείονται τρικλοποδιές, εμπόδια και ήττες. Όσο πιθανό είναι να φάμε τα μούτρα μας, άλλο τόσο και το να αδικήσουμε κάποιο πρόσωπο ή να κάψουμε τα χλωρά μαζί με τα ξερά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι βρίσκετε έναν τοίχο απέναντί σας, οπότε το να επιμείνετε για να πείσετε τον άνθρωπό σας, το αφεντικό σας ή ένα πρόσωπο της οικογενείας σας να αλλάξει γνώμη, είναι άσκοπο.

Παρθένοι και Ιχθύες πειραματισμοί και ρίσκα σήμερα δεν επιτρέπονται ούτε με τα χρήματα, ούτε με τα αισθήματά σας. Διατηρήστε τον έλεγχο για να περιορίσετε τη «ζημιά».

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved