Ζώδια Σήμερα 09/10: Πανσέληνος στον Κριό-Πρώτα εσύ και μετά οι άλλοι

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 09/10: Πανσέληνος στον Κριό-Πρώτα εσύ και μετά οι άλλοι

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 09 Οκτωβρίου

Σήμερα, έχουμε την Πανσέληνο στον Κριό, η οποία μας καλεί να πάρουμε θέση μάχης και να διεκδικήσουμε τα καλύτερα για τον εαυτό μας. Η ειλικρίνεια των προθέσεων, η επίτευξη των επιδιώξεών μας, αλλά και το να κρατήσουμε κάθε σχέση, χωρίς να κάνουμε παραχωρήσεις και συμβιβασμούς, που δε μας συμφέρουν ή -χειρότερα- είναι αντίθετες με αυτά που πραγματικά θέλουμε είναι το κύριο ζητούμενο. Και αν πάρουμε φόρα, πραγματικά, κανείς δε θα μπορεί να μας σταματήσει. Το θέμα είναι ότι θα λειτουργήσουμε τελείως παρορμητικά και χωρίς «φίλτρα», αλλά για να έχουμε αποτέλεσμα και να επιτύχουμε όλα όσα επιθυμούμε θα πρέπει να έχουμε υπομονή κι επιμονή!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, είστε επικεντρωμένοι στην ικανοποίηση των επιθυμιών και των θέλω σας και εδώ είναι που θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε, αν έρχονται σε αντίθεση με αυτά των άλλων. Κάποια από τις δυο πλευρές θα αναγκαστεί να υποχωρήσει, αλλιώς θα υπάρξει ένταση!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, προσπαθείτε να βρείτε την ισορροπία και να μη θιγείτε ερωτικά ή οικονομικά, αλλά ταυτόχρονα να μη θίξετε και την άλλη πλευρά. Όμως, αναγκαστικά πρέπει να βάλετε πρώτα τον εαυτό σας και να μην βιώνετε καταστάσεις που δε σας αρέσουν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved