Ζώδια σήμερα 08/10: Διάχυτος εκνευρισμός

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 08/10: Διάχυτος εκνευρισμός

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 08 Οκτωβρίου

Κι ενώ όλα σαν το γάργαρο νερό με τη Σελήνη στους Ιχθύς το τετράγωνό της με τον Άρη στους Διδύμους θα μας προκαλέσει έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις. Από τη μια η εσωστρέφεια και οι χαμηλοί τόνοι, από την άλλη η εξωστρέφεια και η βιασύνη που αντιμετωπίζονται τα πάντα, είναι πολύ πιθανή μια ένταση ή διαπληκτισμός, ιδίως αν έχουν μαζευτεί πολλά μέσα μας, τα οποία δεν τα εκφράσαμε ή περιμέναμε την κατάλληλη ευκαιρία να τα πούμε. Τώρα, η συσσωρευμένη αγανάκτηση κι η δυσαρέσκεια υπερνικούν την αυτοσυγκράτηση και ο Ποσειδώνας, που θα μπει αργότερα στο παιχνίδι, θα αργήσει λίγο να ηρεμήσει τα πνεύματα και να λύσει παρεξηγήσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, το δίκιο σας πνίγει, ο εκνευρισμός σας κυριεύει, μιλάτε, αλλά δεν ακούτε την άλλη πλευρά, οπότε μόνο παρεξηγήσεις και προβλήματα θα δημιουργήσετε και στο τέλος θα βγείτε και φταίχτες.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι έντονα συναισθήματα και επιθυμίες σας παρασύρουν και χάνετε τον έλεγχο. Πριν όμως την πατήσετε, ερωτικά ή οικονομικά, ερευνήστε λίγο, ζητήστε διευκρινήσεις και κυρίως μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved