Ζώδια σήμερα 07/10: Να έχεις επαφή με το «μέσα» σου

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 07/10: Να έχεις επαφή με το «μέσα» σου

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 07 Οκτωβρίου

Η Σελήνη, από χθες το απόγευμα, έχει περάσει στους Ιχθύς, οπότε η Παρασκευή μας θα κυλήσει ήρεμα, χωρίς αναστατώσεις και εντάσεις. Θα είμαστε ήπιων τόνων, εσωστρεφείς, ευεπηρέαστοι στα vibes του περιβάλλοντός μας, συναισθηματικοί, ευάλωτοι, ρομαντικοί, δοτικοί, ενώ θα επικεντρωθούμε στην θετική πλευρά ανθρώπων και καταστάσεων. Από την άλλη, θα αγνοήσουμε λεπτομέρειες, που δεν μας φαίνονται σημαντικές, θα αποφύγουμε να αντιμετωπίσουμε τη μουντή πραγματικότητα και θα έχουμε άμεση επαφή με το «μέσα» μας, που ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι είναι σωστό και τι όχι.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, είστε γεμάτοι εμπνεύσεις, συναισθήματα και φαντασία και η διαίσθησή σας είναι αρκετά οξυμένη γι’ αυτό αφεθείτε και επιτρέψτε της να σας πάει όπου θέλει αυτή.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, ενδεχομένως να υπάρχει ένα χάσιμο ή χάος στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και να εκνευρίζεστε, ωστόσο, ό,τι κι αν κάνετε, δε θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη μαζί τους.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, μπορεί να ζείτε στον κόσμο σας, να αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει, αλλά χαμένοι δε θα βγείτε ούτε στα χρήματα, ούτε στον έρωτα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved