Ζώδια Σήμερα 05/10: Τάξη και αταξία

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 05/10: Τάξη και αταξία

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 05 Οκτωβρίου

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο σε σύνοδο με Κρόνο ενδεχομένως τα συναισθήματά μας να «παγώσουν» και να υιοθετήσουμε μια πιο ψυχρή εικόνα, για να κάνουμε αυτό που χρειάζεται κι όχι αυτό που θέλουμε ή για να μην αφήσουμε να φανεί το πόσο αγχωμένοι, ανασφαλείς ή προβληματισμένοι είμαστε και να κρατήσουμε τα προσχήματα, δίνοντας την εντύπωση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, χωρίς να έχουμε ανάγκη κανένα. Ωστόσο, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, το σίγουρο είναι ότι θα ξεφύγουμε από το μέτρο, θα αρχίσουμε να χάνουμε την ψυχραιμία μας, πιθανότατα επειδή θα έρθουμε αντιμέτωποι με αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές ή αντιδράσεις. Δεν αποκλείεται κι ό,τι ξεκινήσαμε να μην ολοκληρωθεί ή να αλλάξει παντελώς το ημερήσιο πρόγραμμά μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, θα χρειαστεί να πείσετε για τις ικανότητές σας και παράλληλα να κρατήσετε και την ψυχραιμία σας με όλα τα «κουφά» που γίνονται γύρω σας.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, σχέση, δουλειά ή οικογένεια σας πιέζουν, μπορεί και να σας επιτεθούν, ζητώντας από σας τα περισσότερα, αλλά αν δεν μπορείτε, ξεκαθαρίστε το, όσο είναι καιρός.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, τόσο συναισθηματικά, όσο κι οικονομικά νιώθετε άβολα ή καταπιέζεστε, όμως αν σας αφήσουν χαλαρούς και ξαμολημένους, συνήθως τα κάνετε μαντάρα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved