Ζώδια Σήμερα 03/10: Αν δε σου αρέσει κάτι, άλλαξέ το

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 03/10: Αν δε σου αρέσει κάτι, άλλαξέ το

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 03 Οκτωβρίου

Η Σελήνη, που από χθες έχει περάσει στον Αιγόκερω, μας κάνει πιο σοβαρούς, υπεύθυνους και «επαγγελματίες» σε ό,τι κι αν καταπιαστούμε. Από την άλλη, μας δίνει κουράγιο και δύναμη για να ξεπεράσουμε διάφορα εμπόδια, μας ωθεί να προσπαθήσουμε παραπάνω για το καλύτερο και πιο εστιασμένους στον όποιο στόχο μας, αφού μόνο με συνεχή προσπάθεια και συνέπεια θα τα καταφέρουμε.
Βέβαια, το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο, ενδεχομένως και να γίνουν πράγματα που δεν περιμέναμε και να εκπλαγούμε ευχάριστα, οπότε ας μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα κι ας έχουμε γρήγορα αντανακλαστικά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Ταύροι, όλα πηγαίνουν σύμφωνα με τα σχέδιά σας, αλλά και άλλα, που δεν περιμένετε να έρθουν, δε θα σας χαλάσουν, οπότε δε χρειάζεται να αγχώνεστε. Κάντε εσείς τις αλλαγές που θέλετε να δείτε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, σταματήστε να επιμένετε και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν κι όπως έρθουν. Να έχετε γρήγορα αντανακλαστικά και να μην εκνευρίζεστε. Για καλό σας γίνονται όλα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved