Ζώδια Σήμερα 02/10: Ο δρόμος είναι ανοιχτός

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 02/10: Ο δρόμος είναι ανοιχτός

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 02 Οκτωβρίου

Ο Ερμής και επισήμως γυρνά ορθόδρομος, οπότε, καθυστερήσεις, αναβολές και παρεξηγήσεις τελειώνουν και πλέον είναι ελεύθερος να προσφέρει εξυπηρετήσεις, διευκολύνσεις και βοήθειες. Τα προγράμματα θα αρχίσουν να τηρούνται, τα πλάνα θα προχωρήσουν, δουλειές και θέματα της καθημερινότητας θα τρέξουν και φυσικά θα βρεθούν λύσεις σε προβλήματα. Επιπλέον, οι επαφές μας θα αποκατασταθούν, το ίδιο και η επικοινωνία μας, οπότε θα είναι πιο εύκολο να περάσουμε θέσεις και απόψεις μας, να μιλήσουμε και να ζητήσουμε περισσότερη πληροφόρηση, χωρίς να παρεξηγηθούμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, τώρα μπορείτε να βρείτε την άκρη σε αρκετά προσωπικά θέματά σας. Αν θέλετε να πάρετε κάποια απόφαση ή να κάνετε μια κίνηση, αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει.

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, αν δεν ξεδιαλύνετε κάποια ζητήματα σχετικά με τη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας, το τοπίο θα παραμείνει θολό και θα γεννιούνται παρεξηγήσεις. Να ξέρετε όμως ότι τα ευαίσθητα θέματα χρειάζονται κι ανάλογες προσεγγίσεις.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, επιτέλους ξεμπλοκάρετε και εσείς, ξεμπλοκάρουν όμως και θέματα ερωτικά ή οικονομικά, οπότε, μόνο μπροστά κοιτάτε τώρα και καθόλου πίσω.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved