Ζώδια Σήμερα 01/10: Η ποσότητα δε συμβαδίζει με την ποιότητα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 01/10: Η ποσότητα δε συμβαδίζει με την ποιότητα

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 01 Οκτωβρίου

Ο Οκτώβριος ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές, καθώς σήμερα έχουμε την αντίθεση της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Δία στον Κριό, και το κέφι θα ανάψει. Αισιοδοξία, ενθουσιασμός, γαλαντομία, αφθονία, ροπή προς την καλοπέραση και τις πολυτέλειες, θετικές ειδήσεις και συναντήσεις, τύχη, ευκαιρίες και συναρπαστικοί έρωτες δημιουργούν ένα μάλλον πανηγυρικό κλίμα. Αλλά, όπως πάντα, μαζί με τα θετικά έρχονται και τα αρνητικά. Επιπολαιότητα, ανωριμότητα, ανευθυνότητα, χαλάρωση κάθε περιορισμού, άρση δεσμεύσεων, ροπή σε «καταχρήσεις» και τεμπελιά, υποσχέσεις που δίνονται με ευκολία αλλά δε θα τηρηθούν. Όλα, λοιπόν, θα προσφέρονται σε μεγάλες δόσεις και αν ακολουθήσουμε το «όποιος πάει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα» στο τέλος της ημέρας θα γελάμε από χαρά!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι το πολύ δεν είναι πάντα και καλό και η ποσότητα δε συμβαδίζει με την ποιότητα. Ελέγξτε την... όρεξή σας! Εκμεταλλευτείτε την τύχη σας για να πετύχετε κάτι σημαντικό, όχι μόνο για να ξεσαλώσετε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, έχετε μια απεριόριστη λαχτάρα για έρωτα και χρήμα, διασκέδαση και ευκαιρίες. Αν κάνετε σωστή διάκριση και δε θαμπωθείτε από την πολύ χρυσόσκονη, θα είστε οι πλέον ευνοημένοι της μέρας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved