Ζώδια Σήμερα 26/09: Νέα Σελήνη στον Ζυγό-Μην αναλωθείς με... φρου-φρου και αρώματα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 26/09: Νέα Σελήνη στον Ζυγό-Μην αναλωθείς με... φρου-φρου και αρώματα

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου

Το «καινούργιο φεγγάρι» του μήνα έχουμε σήμερα με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό που έρχεται να φέρει στο επίκεντρο τις σχέσεις μας και μας ζητά να αφιερώσουμε ενέργεια και χρόνο για να τις βελτιώσουμε. Ταυτόχρονα μας κάνει πιο διαλλακτικούς και με διάθεση να σταθούμε στα κοινά σημεία και όχι στις διαφορές, προκειμένου να διατηρήσουμε τις υπάρχουσες ή να προχωρήσουμε σε καινούργιες, από τη στιγμή που δεν έχουμε πια τίποτα να μας ενώνει. Θα δημιουργηθούν δεσμοί, συμφωνίες, συνεργασίες και συνεταιρισμοί και με τη βοήθεια του Δία στον Κριό, καθώς σήμερα κάνει την αντίθεσή του με τον Ήλιο, μάλλον θα είναι πιο επιτυχημένα ή τουλάχιστον θα έχουν θετικές προδιαγραφές, αρκεί φυσικά να καταφέρουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες και τις ευκολίες που μας δίνει και να μην αναλωθούμε με... φρου-φρου και αρώματα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, συμμαχίες, συνεργασίες αλλά και σχέσεις για να φτιαχτούν και να διατηρηθούν χρειάζονται ευελιξία και διπλωματικότητα. Οι προοπτικές υπάρχουν, οπότε δράστε ανάλογα για να βγείτε κερδισμένοι.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες καινούργιοι φίλοι, παρέες και έντονη κοινωνική ζωή σας αναζωογονούν, ενώ έρωτες και φλερτ αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον. Τη διάθεση να «συνοδεύεστε» θα την έχετε, το να γοητεύσετε το… κοινό σας επίσης, οπότε μην χαζολογάτε!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved