Ζώδια Σήμερα 25/09: Χαμένη μέρα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/09: Χαμένη μέρα

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου

Μεγάλες δόσεις... Παρθένου έχει η σημερινή μέρα, καθώς Ερμής, Σελήνη και Αφροδίτη βρίσκονται στο συγκεκριμένο ζώδιο, έτοιμοι να μας οργανώσουν, να μας κάνουν να σκεφτούμε λογικά και πρακτικά, να προνοήσουμε για ανάγκες και να τελειώσουμε όσες δουλειές και υποχρεώσεις έχουμε αναλάβει. Βέβαια, καλή είναι η πρόθεσή τους, όμως με τον Ερμή ανάδρομο και τον Ποσειδώνα απέναντι, στους Ιχθύς, μάλλον χαμένη θα πάει η Κυριακή, καθώς είτε μπορεί να βαρεθούμε και να το ρίξουμε στο ραχάτι ή τον ύπνο είτε να ξεκινήσουμε να κάνουμε πράγματα και να ξεφυτρώσουν άλλα στην πορεία, οπότε θα παρατήσουμε ναι μεν και θα πιάσουμε τα δε. Όπως και να ‘χει, δεν είναι για πολλά-πολλά, αφού πιθανά είναι και λάθη ή μπερδέματα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, «το μεν πνεύμα πρόθυμο, η δε σαρξ ασθενής» θα είστε σήμερα. Η πρόθεσή σας είναι να σηκωθείτε και να «αδράξετε τη μέρα», όμως τελικά μέχρι το απόγευμα θα τρώτε χρόνο και ενέργεια, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, εσείς πιστεύετε διάφορα ή καλύτερα τα φαντάζεστε, όμως καμία σχέση με το τι ισχύει τελικά είτε σε μια ερωτική είτε σε μια οικονομική σας υπόθεση. Εφ’ όσον έχετε θολή εικόνα, καλύτερα να αφήσετε τις αποφάσεις για άλλη μέρα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved