Ζώδια Σήμερα 23/09: Ήλιος στον Ζυγό-Καλώς ήρθες φθινόπωρο

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 23/09: Ήλιος στον Ζυγό-Καλώς ήρθες φθινόπωρο

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου

Ο Ήλιος περνά τα ξημερώματα στον Ζυγό, σηματοδοτώντας την Φθινοπωρινή Ισημερία, όπου η μέρα και νύχτα είναι ίσες. Οι σχέσεις θα είναι το κύριο ζητούμενο της περιόδου και εκεί καλούμαστε να καταβάλουμε τις μέγιστες προσπάθειές μας, βάζοντας στην άκρη το προσωπικό μας κομμάτι για χάρη του κοινού καλού. Παράλληλα, θα γίνει προσπάθεια να γεφυρωθούν χάσματα, να «κλείσουν» διαφορές και να μειωθούν οι εντάσεις, ώστε να επανέλθει σταδιακά η ισορροπία και η αρμονία. Ταυτόχρονα θα έχουμε και τη σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο Ζυγό, που θα επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος ενώ δεν αποκλείεται να επικοινωνήσουμε ή να συναντηθούμε με άτομα που δεν είχαμε επαφή εδώ και καιρό.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, παίρνετε τα πάνω σας, νιώθετε πρωταγωνιστές με τους προβολείς στραμμένους πάνω σας και δικαίως. Ήρθε η σειρά σας για να μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον, οπότε εκμεταλλευτείτε το, για να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή, την εμφάνιση και τις σχέσεις σας.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, το βλέμμα σας στρέφεται στις σχέσεις σας, επαγγελματικές, οικογενειακές ή ερωτικές και εκεί καλείστε να ρίξετε το βάρος σας, ώστε επαναφέρετε τις ισορροπίες και να μην μείνει κανείς (ούτε κι εσείς) παραπονεμένος. Ευκαιρία είναι να λύσετε και παρεξηγήσεις ή ζητήματα που κρατάνε καιρό.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, ερωτικά και οικονομικά είναι η καλύτερη περίοδος για σας, έτσι ώστε να ανακάμψετε. Κυκλοφορήστε περισσότερο και δε θα χάσετε. Μια επανασύνδεση ή επαφή με πρώην είναι μάλλον πιθανή.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved