Ζώδια Σήμερα 22/09: Εντάσεις και παρατράγουδα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 22/09: Εντάσεις και παρατράγουδα

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου

Η φόρα μας θα κοπεί σήμερα, καθώς η Σελήνη στο Λέοντα θα κάνει πρώτα ένα τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και το κλίμα αισιοδοξίας και ξεγνοιασιάς θα γίνει τεταμένο, με αρκετές εντάσεις και παρατράγουδα, που θα φέρουν αναστάτωση. Τίποτα δε θα πάει όπως το περιμέναμε, ενώ θα συμβούν άλλα που δεν φανταζόμασταν.

Μετά, ακολουθεί η αντίθεσή της με τον Κρόνο στον Υδροχόο, που θα αυξήσει το αίσθημα ευθύνης, αλλά και θα μας επιβαρύνει με δουλειές και υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να νιώσουμε μίζερα ή μελαγχολικά, καθώς δε θα μπορούμε να κάνουμε αυτά που μας ευχαριστούν, αλλά αυτά που πρέπει. Πιθανά είναι και εμπόδια ή ακυρώσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, δε θα είστε στα καλύτερά σας, αφού είναι πολύ πιθανό άλλα να προγραμματίζατε κι άλλα να γίνουν, που θα σας βγάλουν από την πορεία σας, ενώ θα φορτωθείτε με εξτρά υποχρεώσεις στο σπίτι ή τη δουλειά.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, μην ξανοίγεστε συναισθηματικά ή υλικά γιατί σας περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Δεν αποκλείεται και μια χασούρα που θα σας δυσαρεστήσει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved