Ζώδια Σήμερα 18/09: Απόφυγε τις «δηλώσεις»

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 18/09: Απόφυγε τις «δηλώσεις»

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου

Για άλλη μια φορά, μέσα στον Σεπτέμβριο, Ερμής και Δίας αντιπαρατίθενται, καθώς ο πρώτος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, όπου θα παρουσιαστείμια υπερβολή συμπεριφορών και αντιδράσεων, που ενδεχομένως και να δημιουργήσει εκνευρισμό ή παρεξηγήσεις. Ευκαιρίες, ευκολίες ή εναλλακτικές λύσεις μπορεί να υπάρξουν, ωστόσο, θα φανούν χρήσιμες μόνο αν πρόκειται για παλιότερα θέματα, αλλιώς θα πάνε για αργότερα. Η επιπολαιότητα, η ανωριμότητα και οι παρορμητικές αποφάσεις, πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν ένα μπάχαλο στην καθημερινότητα, τις επαφές και τις μετακινήσεις μας. Επιπλέον, εκτός από τη... λογοδιάρροια που μπορεί να μας πιάσει, ίσως φανερώσουμε διάφορα ή να πούμε πράγματα που δεν έπρεπε και μετά να το μετανιώσουμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, οι ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται στη δουλειά, το σπίτι ή τη σχέση, μπορεί να μην έχουν άμεσο αντίκτυπο και να χρειαστεί να περιμένετε, μέχρι να λειτουργήσουν. Από την άλλη, το να συμπεριφέρεστε επιπόλαια ή χωρίς να λάβετε τη σύμφωνη γνώμη των άλλων, δεν αποκλείεται να προκαλέσει παρεξηγήσεις.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, υπάρχει δυνατότητα τόσο αύξησης εσόδων, όσο και δημιουργίας θετικών ερωτικών συνθηκών, αρκεί βέβαια να είστε υπομονετικοί γιατί εδώ ισχύει το «όποιος βιάζεται σκοντάφτει».

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved