Ζώδια Σήμερα 17/09: Χαοτικές καταστάσεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 17/09: Χαοτικές καταστάσεις

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

Πολύ πιθανό να έρθουμε αντιμέτωποι με το χάος και την αταξία, σήμερα, καθώς ο Ήλιος στην Παρθένο κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μπερδεύοντάς μας και σπέρνοντας αμφιβολίες και ερωτηματικά για κινήσεις, πρόσωπα και καταστάσεις. Η αλήθεια είναι ότι θα χάσουμε το μπούσουλα, θα έχουμε θολή εικόνα και δε θα μας είναι εύκολο να διακρίνουμε τι ισχύει και τι όχι. Από την άλλη, αρκετοί θα φανούν κατώτεροι των περιστάσεων, ενώ οι ψευδαισθήσεις, οι αυταπάτες, οι λανθασμένες εκτιμήσεις και οι εξαπατήσεις έχουν τον πρώτο λόγο. Παγίδες, ψέματα και δικαιολογίες μπορεί να φανερωθούν και να νιώσουμε απογοητευμένοι από τις εξελίξεις!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, μην τρέφεται φρούδες ελπίδες! Τίποτα και κανείς δεν είναι όπως φαίνεται, κρύβονται άλλα από πίσω που θα σας αποκαλυφθούν και θα απογοητευτείτε, γι’ αυτό μην τρέφετε υψηλές προσδοκίες γιατί θα διαψευστείτε οικτρά.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, πιθανόν να ανακαλύψετε ότι κάποια άτομα σας πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες είτε στα οικονομικά είτε στα ερωτικά σας και ό,τι πιστεύατε ήταν ένα ψέμα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved