Ζώδια σήμερα 16/09: Ο έρωτας θα σε τρελάνει

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 16/09: Ο έρωτας θα σε τρελάνει

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου

Σήμερα, η Αφροδίτη στην Παρθένο κάνει τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, αναζωπυρώνοντας τα συναισθήματά μας, γι’ αυτό θα είναι πολύ εύκολο να χαθεί το μέτρο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να μας τρελάνει ένας καινούργιος έρωτας ή να ενδώσουμε σε έναν πειρασμό, αγνοώντας τα «σήματα κινδύνου», να βγάλουμε πάθος, ανταγωνιστική διάθεση, διεκδικητικές τάσεις ή ζήλια. Η ψυχραιμία και η αυτοσυγκράτηση είναι απαραίτητη σε όσους/ες είναι σε σχέση, αν δε θέλουν να τα τινάξουν όλα στον αέρα, ενώ δεν αποκλείονται να βγουν διάφορα στη φόρα που θα αποτελέσουν αιτία χωρισμού.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Ιχθύες, Τοξότες και Παρθένοι, διεκδικήσεις, ανταγωνισμοί, ζήλια και προκλήσεις θα δοκιμάσουν τα όριά σας. Βαστάτε και μην υποχωρήσετε, παρά τις πιέσεις γιατί λίγο να χαλαρώσετε, θα σας πάρουν αμπάριζα.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι,σκεφτείτε λίγο και το αύριο, τόσο σας ερωτικά, όσο και τα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές και σπατάλες παντός είδους. Αν κρατήσετε τα λουριά και κάνετε παιχνίδι, θα βγείτε κερδισμένοι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved