Ζώδια σήμερα 15/09: Τα «πρέπει» προηγούνται

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 15/09: Τα «πρέπει» προηγούνται

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου

Η μέρα ξεκινά κάπως μουδιασμένα, καθώς έχουν προηγηθεί νωρίς το ξημέρωμα δύο δύσκολες όψεις της Σελήνης στον Ταύρο, η σύνοδος με τον Ουρανό, που φέρει αναστάτωση και διάθεση να τα ξεφορτωθούμε όλα και το τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, που μας κόβει τα φτερά και μας προσγειώνει σε πιο άμεσα και πρακτικά ζητήματα, που πρέπει να διευθετήσουμε, αφήνοντας στην άκρη τα θέλω μας. Αναγκαστικά θα μειώσουμε την ταχύτητά μας και θα τα πάμε όλα πιο προσεκτικά, ενώ θα είμαστε αποφασιστικοί κι επίμονοι, ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα που χρειάζεται να γίνουν. Μια ξεροκεφαλιά πάντως θα υπάρχει.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, όσο κι αν δεν το θέλετε, θα προσπαθήσετε να συμμαζέψετε τον εαυτό σας και να κάνετε ό,τι πρέπει, κάτι που αρχικά θα σας χαλάσει, μετά όμως θα καταλάβετε ότι μόνο θα ξεφορτωθείτε το άγχος και την πίεση.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, κάποιες εντάσεις στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας είναι λογικό να υπάρξουν, ειδικά αν υπάρχουν πιέσεις για να ολοκληρωθούν κάποια πράγματα που συνεχώς αναβάλλετε.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, εστιάστε σε αυτό που θέλετε πιο πολύ και εκεί να βάλετε τα δυνατά σας. Ό,τι κι αν είναι, ερωτικά ή οικονομικά, μην υποχωρήσετε, αλλά μην έχετε και τρελές απαιτήσεις. Από το ολότελα...

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved