Ζώδια Σήμερα 13/09: Η βιασύνη φεύγει, οι κανονικοί ρυθμοί επανέρχονται

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/09: Η βιασύνη φεύγει, οι κανονικοί ρυθμοί επανέρχονται

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου

Μέχρι το μεσημέρι, η Σελήνη στον Κριό, θα μας σπρώχνει να δραστηριοποιηθούμε, έστω και με το ζόρι, προκειμένου να πετύχουμε όλα όσα θέλουμε. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα, λόγω του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, με τον οποίο θα τετραγωνιστεί, ίσως εμφανιστούν διάφορα εμπόδια στο δρόμο μας ή κάποιοι επιχειρήσουν να βάλουν φρένο στις επιδιώξεις μας.

Από εκεί και πέρα, η Σελήνη περνά στον Ταύρο, προσπαθώντας να μας κάνει πιο πρακτικούς, αλλά και τη φλόγα του ενθουσιασμού μας, όχι μόνο να τη διατηρήσουμε, αλλά και να την χρησιμοποιήσουμε για να υλοποιήσουμε όλα όσα σκεφτόμαστε. Η βιασύνη φεύγει, η λογική επανέρχεται και τα βήματά μας γίνονται πιο αργά αλλά σταθερά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, από το ναδίρ στο ζενίθ κινείστε, ισορροπία μηδέν! Τα έντονα συναισθήματα σας διακατέχουν και λογικό είναι να υπάρχουν αψιμαχίες στο περιβάλλον, τη σχέση ή τη δουλειά σας.

Ταύροι, θα δώσετε σεμινάρια για το «όλα γίνονται στην ώρα τους», ποτέ πριν ή πιο μετά. Η χαλαρότητα και ταυτόχρονα η αξιοπιστία που βγάζετε σας κάνει ακαταμάχητους.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, έργα χρειάζονται όχι λόγια! Έτσι θα πείσετε και για το δίκιο σας και θα πάρετε την αποδοχή των υπολοίπων. Αποδείξτε στην πράξη όσα θέλετε να περάσετε στους άλλους.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, τόσο στα οικονομικά, όσο και τα ερωτικά σας, φροντίστε να πάρετε αυτά που σας αναλογούν, αλλιώς χάνετε τον χρόνο σας τσάμπα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved