Ζώδια Σήμερα 11/09: Καιρός να ανεξαρτητοποιηθείς

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 11/09: Καιρός να ανεξαρτητοποιηθείς

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου

Μια μέρα μετά την Πανσέληνο, κλείνει με ακρίβεια το τρίγωνο του Ήλιου στην Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας ευχάριστες αλλαγές κι εκπλήξεις, ανατροπές στα δεδομένα που μας ευνοούν, αλλά και ευκαιρίες ή βοήθειες από το πουθενά που εννοείται ότι θα είναι πολύτιμες και θα μας ξεμπλοκάρουν ή θα μας φέρουν τις λύσεις που ψάχναμε. Από την άλλη, η ανάγκη για ανεξαρτητοποίηση, απελευθέρωση κινήσεων και έκφρασης, αποδέσμευσης από πρόσωπα και καταστάσεις, για πρωτοτυπία και ρίσκο, εφαρμογή ασυνήθιστων ιδεών και επαφή με κάθε τι διαφορετικό, θα είναι μεγάλη. Αν έχουμε γρήγορα αντανακλαστικά, είμαστε δεκτικοί στο καινούργιο και χωρίς να θεωρούμε τίποτα στάνταρ και αναμενόμενο, κάνουμε το παιχνίδι μας, τότε θα κερδίσουμε πολλά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Ταύροι,καλός ο κλασικός τρόπος, τον οποίο γνωρίζετε και εμπιστεύεστε, αλλά αν του προσθέσετε καινούργια στοιχεία, τότε θα πετύχετε μια θεαματική αλλαγή στη ζωή σας.

Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι,να είστε δεκτικοί στις αλλαγές και ευπροσάρμοστοι στα νέα δεδομένα, διαφορετικά, όχι μόνο δε θα λύσετε τα προβλήματα που θα εμφανιστούν, αλλά θα σας ξεπεράσουν κι οι εξελίξεις.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, μια διαφορετική προσέγγιση ή πρακτική θα βοηθήσει ώστε να λύσετε θέματα εργασιακά ή οικονομικά που τραβάνε καιρό.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved