Ζώδια Σήμερα 10/09: Πανσέληνος στους Ιχθύς-Άντε βγάλε άκρη

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 10/09:  Πανσέληνος στους Ιχθύς-Άντε βγάλε άκρη

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

Σήμερα έχουμε την Πανσέληνο στους Ιχθύςκαι προσδίδει έντονα στοιχεία ερωτισμού και ρομαντισμού στην ατμόσφαιρα, τα οποία όμως δε θα καταφέρουν να μας παρασύρουν για πολύ, αφού η πραγματικότητα είναι παρούσα και προσγειωτική, καθώς σε αυτή συμμετέχει, από τη μια, ο Άρης στους Διδύμους, που θα δημιουργήσει εντάσεις και προβλήματα συνεννόησης και δε θα βγάζουμε άκρη και από την άλλη, ο Ουρανός στον Ταύρο με τοτρίγωνό του με τον Ήλιο στην Παρθένο, που θα λειτουργήσει αποσταθεροποιητικά και θα δημιουργήσει τεταμένο κλίμα. Ώθηση για αλλαγές και τρέξιμο πραγμάτων που έχουν καθυστερήσει ή δεν έχουν μπει σε σειρά. Σίγουρα είναι όμως και μια καλή ευκαιρία για να τελειώσουμε και με διάφορα που κρατάμε άσκοπα ή μας επιβαρύνουν.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότεςείστε οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων, αλλά χρειάζεται να ξεχωρίσετε τη διαίσθηση από την ψευδαίσθηση και να βάλετε ένα τέλος σε καταστάσεις και ζητήματα που βλέπετε ότι δε σας βγάζουν πουθενά.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοίκαι Υδροχόοιμη μένετε στην αρχική σας εντύπωση. Ερευνήστε ανθρώπους και καταστάσεις και κάντε τις ανάλογες επιλογές.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροιείστε απόλυτοι και θέλετε να ελέγχετε τα πάντα, αλλά όταν πρόκειται για ανθρώπους, δημιουργούνται αισθήματα καταπίεσης και ασφυξίας. Πάντως προκαλείτε έντονα ερωτικά πάθη!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved