Ζώδια Σήμερα 09/09: Ερμής σε στάση – Αναβολές και καθυστερήσεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 09/09: Ερμής σε στάση – Αναβολές και καθυστερήσεις

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου

Ο Ερμής στο Ζυγό, σήμερα θα κάνει…στάση,ξεκινώντας στις 11/9τηνανάδρομη πορείατου, φτάνοντας στην Παρθένο, η οποία θα κρατήσει μέχρι και τις2/10.Όπως γίνεται κάθε φορά, έτσι και τώρα, θα αρχίσουν να εμφανίζονται διάφορα προβλήματα στην καθημερινότητά μας, είτε αφορούν στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας, είτε στις κάθε είδους συναλλαγές μας. Το να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα ή προσπάθεια, να προγραμματίσουμε ή να δρομολογήσουμε ένα νέο σχέδιο απαγορεύεται «δια ροπάλου», αλλά όλο αυτό το διάστημα θα έχουμε τη δυνατότητα να διευθετήσουμε παλιότερες υποχρεώσεις μας, να κλείσουμε εκκρεμότητες και γενικά να ασχοληθούμε με το οτιδήποτε είχαμε αφήσει στη μέση, λόγω έλλειψης χρόνου ή διάθεσης.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, προετοιμαστείτε για μια σύντομη περίοδο αναβολών και καθυστερήσεων κάθε υπόθεσής σας, προσωπικής ή επαγγελματικής, αλλά και την επανεμφάνιση ζητημάτων του παρελθόντος, που θα χρειαστεί να κλείσετε οριστικά.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, πιο πιθανό είναι να επανέλθουν πρώην στη ζωή σας (ή να ξαναγυρίσετε εσείς), παρά να προχωρήσει ένα νέο ειδύλλιο. Επίσης, αν περιμένατε χρήματα, τώρα ίσως τα πάρετε πίσω, αν όμως πρόκειται να κλείσετε μια καινούργια συμφωνία, αφήστε την!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved