Ζώδια Σήμερα 06/09: Με αποφασιστικότητα και πυγμή

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 06/09: Με αποφασιστικότητα και πυγμή

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου

Πολλά θέματά μας θα δρομολογηθούν σήμερα, καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω θα κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο. Όποιο πλάνο είχαμε βάλει όχι μόνο θα βγει, αλλά θα τελειώσουμε κι ό,τι είχαμε υποσχεθεί ή αναλάβει. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα μας κάνει αυτόματα πιο αποφασιστικούς και με πυγμή. Θα καταλάβουμε ότι προκειμένου να καταφέρουμε όλα όσα χρειαζόμαστε, δεν οφείλουμε μόνο να προσπαθήσουμε πολύ και να παραμείνουμε εστιασμένοι, συνεπείς και υπομονετικοί, αλλά και να έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και να μην παρεκκλίνουμε από τον στόχο μας. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να θυσιάσουμε χρόνο, συναίσθημα και επιθυμίες για χάρη των υποχρεώσεών μας, να μας πιάσουν ανασφάλειες, ενοχές ή να πέσουμε ψυχολογικά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Παρθένοι, η σοβαρότητα, η συνέπεια και η υπομονή που έχετε δείξει θα ανταμειφθεί, αν δείξετε αποφασιστικότητα κι όχι απολυτότητα! Χρειάζεται να κάνετε γνωστά τα όριά σας!

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί θα πιεστείτε, θα δυσανασχετήσετε, ενδεχομένως να αγχωθείτε από τα βάρη που σηκώνετε στη δουλειά, τη σχέση ή το σπίτι σας, όμως, από τη στιγμή που έχετε κάποιες ευθύνες και υποχρεώσεις δε μπορείτε να κάνετε αλλιώς.

Τοξότες, Δίδυμοι και Ιχθύες, αναγκάζεστε να συμμαζευτείτε οικονομικά και να διαχωρίσετε το τι είναι αναγκαίο και τι όχι! Τουλάχιστον μην ξοδεύεστε για πράγματα που δεν σας είναι απαραίτητα. Το ίδιο ισχύει και για τα ερωτικά σας!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved