Ζώδια Σήμερα 03/09: Θα χαθεί η μπάλα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 03/09: Θα χαθεί η μπάλα

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 03 Σεπτεμβρίου

Μέσα «στην τρέλα και την... κορδέλα» θα είναι το Σάββατό μας, καθώς η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη, οπότε θα μας γεμίσει με αρκετή ενέργεια, θα καταπιαστούμε με διάφορα ή οτιδήποτε κεντρίζει το ενδιαφέρον μας, αφού θα έχουμε και μια τάση να μάθουμε πράγματα, τέχνες, τεχνικές, ό,τι τέλος πάντων θεωρούμε χρήσιμο ή βοηθά στο να ανοίξουμε το μυαλό μας. Με τον Δία στον Κριό να την τριγωνίζει, η αισιοδοξία, το κέφι, αλλά και η αντίληψη του «μη σκας!» δε θα μας εγκαταλείψει. «Υπέροχα» θα έλεγε κάποιος, ωστόσο, υπάρχει κι ένας Άρης στους Διδύμους, με τον οποίο θα έρθει αντιμέτωπη και κάπου εκεί το κλίμα θα αλλάξει, αφού και εκνευρισμός θα υπάρχει κι ένταση και ξεσπάσματα. Δεν αποκλείεται να μην μπορούμε να ελέγξουμε το στοματάκι μας και να μαρτυρήσουμε μυστικά ή να «στολίσουμε» κάποιον/α που έχει αντίθετη γνώμη. Πιθανό είναι και να παρατήσουμε στη μέση ό,τι ξεκινήσαμε ή να χάσουμε τη μπάλα με ό,τι χρειάζεται να γίνει και να παραιτηθούμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, δεν υπάρχει τίποτα να σταματήσει τον ενθουσιασμό και την ενεργητικότητά σας. Η τύχη σας ευνοεί, αλλά, αν δε θέλετε να τσακωθείτε για ασήμαντη αφορμή, καλό θα ήταν να ρίξετε και μια ματιά στο τι θέλουν οι άλλοι, όχι μόνο το τι βολεύει εσάς.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, αντί να εκνευρίζεστε με κάποιες «αυθόρμητες» συμπεριφορές, εκφράστε με ειλικρίνεια ό,τι δε σας αρέσει ή σας ενοχλεί. Να είστε άμεσοι γιατί όσο το προσπερνάτε, τόσο θα συνεχίζονται.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, μισή ντροπή δική σας και μισή δική τους! Κάντε αυτό που θέλετε. Ξανοιχτείτε, προσεγγίστε, εκφραστείτε, ρισκάρετε και μην κολλάτε. Το πιο πιθανό είναι να τα καταφέρετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved