Ζώδια Σήμερα 02/09: Ταξίματα και υποσχέσεις με το... κιλό!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 02/09: Ταξίματα και υποσχέσεις με το... κιλό!

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 02 Σεπτεμβρίου

Σήμερα, με τον Ερμή στον Ζυγό σε αντίθεση με τον Δία στον Κριό, η μέρα προμηνύεται ιδιαίτερα χαλαρή, ανάλαφρη, με έντονη εξωστρέφεια και διάθεση για συζητήσεις, αστεία και σουλάτσα, ευχάριστες ειδήσεις ή συναπαντήματα, δεν είναι όμως ιδανική για... δουλειά και διευθέτηση υποχρεώσεων. Θα πούμε πολλά, θα μας πουν άλλα τόσα, κάποια θα ισχύουν, τα περισσότερα όμως θα είναι υπερβολές. Γενικά, καλό θα ήταν να κρατήσουμε μικρό καλάθι, να μετράμε τα λόγια μας γιατί η αλήθεια είναι ότι θα βγαίνουν αβίαστα από το στόμα μας, ενώ ταξίματα και υποσχέσεις θα μοιράζονται με το... σωρό, αλλά δύσκολα θα γίνουν πράξη.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, ο έλεγχος της κάθε κουβέντας ή πράξης και η αυτοσυγκράτηση είναι απαραίτητα, αφού κινδυνεύετε να εκτεθείτε ή να πείτε πράγματα που δεν ισχύουν και να γίνετε ρεζίλι.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό και αγοράζετε ό,τι σας κάθεται στο μάτι και κυρίως μην αφήνετε να σας γεμίζουν το κεφάλι με υποσχέσεις και κέρδη που δεν ισχύουν. Τα ίδια ισχύουν και στα ερωτικά σας!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved