Ζώδια Σήμερα 01/09: Το μεγάλο άλμα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 01/09: Το μεγάλο άλμα

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 01 Σεπτεμβρίου

Πρώτη μέρα του φθινοπώρου σήμερα και το εξάγωνο του Άρη στους Διδύμους με τον Δία στον Κριό μας δημιουργεί μια έντονη διάθεση να ξεφύγουμε από τα στενά μας πλαίσια, να επεκταθούμε, να ανοίξουμε πανιά για άλλες πολιτείες κι όσο πιο πολύ απομακρυνόμαστε και διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, τόσο οι πιθανότητες επιτυχίας αυξάνονται. Από την άλλη, σε υψηλά επίπεδα θα είναι και η ενέργειά μας, οπότε είναι λογικό να δραστηριοποιηθούμε σε κάποιους τομείς και να κάνουμε όσα δεν είχαμε κάνει εδώ και καιρό. Τα ρίσκα ευνοούνται και δεν αποκλείεται να πετύχουμε κάτι που ακόμα και για τον ίδιο μας τον εαυτό αποτελεί κατόρθωμα. Καλό μήνα!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι και Κριοί, θυμίζετε οδοστρωτήρα και κανείς δε μπορεί να σας σταματήσει. Με τον ενθουσιασμό, το θάρρος και την σιγουριά που έχετε, ακόμα και τον πιο δύσκολο στόχο θα πετύχετε. Ρισκάρετε και δε θα χάσετε.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Ζυγοί, Τοξότες, Αιγόκεροι και Ιχθύες, μια μικρή σπίθα στο επαγγελματικό είτε στο οικογενειακό σας περιβάλλον ή τη σχέση σας μπορεί να ανάψει πυρκαγιά και να γίνει το «έλα να δεις». Αν θα είστε το θύμα ή ο θύτης είναι σχετικό, πάντως επειδή ο έλεγχος εύκολα θα χαθεί, έχετε μια μάνικα κοντά σας, εκτός αν επιδιώκετε να τα κάνετε όλα στάχτη.

Ταύροι και Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, κάντε το μεγάλο άλμα γιατί για να πετύχετε ερωτικά και οικονομικά χρειάζεται θάρρος και τύχη και εσείς αυτή τη στιγμή έχετε τη δεύτερη, οπότε μην το σκέφτεστε καθόλου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved