Ζώδια Σήμερα 29/08: Λογική, ευαισθησία και καλή επικοινωνία

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 29/08: Λογική, ευαισθησία και καλή επικοινωνία

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 29 Αυγούστου

Μέχρι αργά το μεσημέρι, η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο, ενώ ο «συνηθισμένος καβγάς» της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα μας θολώσει το τοπίο, θα μας ανακατέψει και αρκετά από αυτά που είχαμε στρέψει την προσοχή μας θα μας φανούν άσκοπα κι ασήμαντα, οπότε είναι πολύ πιθανό να χάσουμε τον μπούσουλα, να μην μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις ή να βγάλουμε σωστά συμπεράσματα ή να βρεθούμε σε δίλημμα μεταξύ αυτών που προστάζει ο νους και αυτών που επιθυμεί η καρδιά μας!

Με το που θα περάσει η Σελήνη στον Ζυγό θα βρει και τον Ερμή, που βρίσκεται ήδη στο ίδιο ζώδιο, αλλά θα τριγωνιστεί και με τον Άρη στους Διδύμους, οπότε θα ανεβάσουμε στροφές, θα ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και θα γίνουμε πιο επικοινωνιακοί. Η εμφάνισή μας θα μας απασχολήσει αρκετά γιατί θέλουμε να αρέσουμε στους άλλους, κυρίως όμως σε εμάς. Από την άλλη, θα θέλουμε να βγούμε έξω, να έρθουμε σε επαφή με κόσμο, να γνωριστούμε, να κάνουμε τις δημόσιες σχέσεις μας και να κλείσουμε με ευχάριστο τρόπο τη μέρα μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, ίσως πρέπει να παραμείνετε αδρανείς σήμερα και να μην επιμείνετε να φέρετε σε πέρας ό,τι είχατε προγραμματίσει, αφού η εικόνα που έχετε για τα πράγματα είναι θολή και δε θα έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί, μην αφήνετε τον έρωτα να θολώνει την κρίση σας και τις επιθυμίες σας να σας βγάζουν από το οικονομικό σας προϋπολογισμό. Καλύτερα να είστε επιφυλακτικοί, παρά να πέσετε σε «σφάλματα».

Ζυγοί, από το απόγευμα και μετά γίνεστε αυτόματα το επίκεντρο της προσοχής. Εκμεταλλευτείτε τα χαρίσματά σας, επιδείξτε τα ταλέντα σας και κάντε τις δημόσιες σχέσεις σας.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, θέλετε να ομορφύνετε τον χώρο και τη ζωή σας! Ίσως κάνετε κάποιες αγορές ή αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα και θα βελτιώσουν και τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας άτομα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved