Ζώδια Σήμερα 28/08: Του έρωτα τα βάσανα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/08: Του έρωτα τα βάσανα

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 28 Αυγούστου

Σήμερα, με την αντίθεση της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο, το κλίμα κάθε άλλο παρά ευχάριστο θα είναι. Σύννεφα θα μαζευτούν πάνω από τις σχέσεις ή τα οικονομικά μας που θα φέρουν βροχή, ενώ η αίσθηση εξαναγκασμού, για να κάνουμε ό,τι πρέπει, περιορισμού ή «τιμωρίας» για όσα πράξαμε ή δεν πράξαμε κατά το παρελθόν θα είναι διάχυτη. Μια τάση μελαγχολίας, κακοδιαθεσία, αλλά και το «άδικο» που μπορεί να μας πνίγει θα επιβαρύνει την ψυχολογία μας, ενώ είναι πιθανή μια κακοτυχία, στενοχώρια, ερωτικό βάσανο, καταπίεση ή και πάγωμα του όποιου συναισθήματος και αντιμετώπιση των πάντων με αποστασιοποίηση και ρεαλισμό!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, θα πάρετε μια πίκρα. Ίσως αισθανθείτε ότι κάνετε τσάμπα κόπο ή ελπίζετε άδικα ότι κάτι θα αλλάξει στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας. Ωστόσο, το να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα και να τα δείτε ρεαλιστικά μπορεί να είναι για το καλό σας.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, μην πάτε γυρεύοντας! Περιμένετε να περάσει η σημερινή μέρα γιατί το πιο πιθανό είναι να πικραθείτε στα ερωτικά ή στα οικονομικά σας. Μια δυσάρεστη εξέλιξη δε θα την αποφύγετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved