Ζώδια Σήμερα 25/08: Έξω καρδιά

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/08: Έξω καρδιά

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 25 Αυγούστου

Με τη Σελήνη στον Λέοντα να τριγωνίζει τον Δία ξεκινά η μέρα μας και όσο να πεις, εκτός από αρκετά καλή διάθεση, εξωστρέφεια και μπρίο που θα βγάλουμε, θα έχουμε και τα τυχερά μας. Αρκετές καινούργιες γνωριμίες, φλερτ, δωράκια και εύνοια θα μας ανεβάσουν την ψυχολογία, ενώ άγχη, σκοτούρες και προβλήματα θα ξεχαστούν. Όσοι είναι σε άδεια, θα το ρίξουν έξω και θα διασκεδάσουν με την καρδιά τους, αλλά και αυτοί που έχουν επιστρέψει, θα κάνουν κάτι για να ξεφύγουν από τη ρουτίνα τους και να περάσουν όμορφα. Από την άλλη, θα ξαναβρούμε την αισιοδοξία, το θάρρος και τη φρεσκάδα μας, θα μας πιάσει η γενναιοδωρία, απλοχεριά και ενδεχομένως να θελήσουμε να χαρίσουμε κάτι στα αγαπημένα μας πρόσωπα ή να μας χαρίσουν αυτά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες και Κριοί, είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας και τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σας επισκιάσει. Λάμπετε, σκορπάτε χαμόγελα και ενθουσιασμό και είστε πιο ερωτεύσιμοι από ποτέ.

Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, μπορεί να υπάρχει μια υπερβολή στη συμπεριφορά ατόμου του περιβάλλοντός σας, αλλά πραγματικά δεν χρειάζεται να την πάρετε στα σοβαρά. Από την άλλη βέβαια προσέξτε γιατί μπορεί να προσβάλλετε, χωρίς να το καταλάβετε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, όμορφα θα κυλήσει η μέρα σας, στη δουλειά ή όπου αλλού βρίσκεστε, ενώ δεν αποκλείεται και ερωτικά και οικονομικά να έχετε τα τυχερά σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved