Ζώδια Σήμερα 17/08: Με θέληση και αντοχή

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 17/08: Με θέληση και αντοχή

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 17 Αυγούστου

Η Σελήνη, που νωρίς το πρωί θα περάσει στον Ταύρο, μας δημιουργεί την ανάγκη για σταθερότητα, σιγουριά και ασφάλεια.Η θέλησή μας να πραγματοποιήσουμε κάποιους από τους στόχους μας είναι ισχυρή, το ίδιο όμως και η επιμονή, η υπομονή, η ανθεκτικότητα και η αποφασιστικότητά μας, οπότε πολλά μπορούμε να καταφέρουμε. Το να διατηρήσουμε αυτά που έχουμε αποκτήσει και να πάμε για τα παραπάνω είναι πιο σημαντικό από το να διακινδυνεύσουμε να τα χάσουμε όλα από μια παρόρμηση, βιαστική εκτίμηση ή πλεονεξία.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω σας σήμερα. Έχετε τύχη, θέληση και πείσμα, οπότε ο δρόμος προς την επίτευξη κάποιων προσωπικών σας επιδιώξεων είναι ανοιχτός και κανένα εμπόδιο δε θα σας βγάλει εκτός πορείας.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, αφήστε το πείσμα στην άκρη κι ακούστε πραγματικά τι έχουν να σας πουν, συζητήστε, είτε με την οικογένεια είτε με το ταίρι σας είτε στη δουλειά σας γιατί μπορεί αυτό για το οποίο επιμένετε να μην έχει κανένα αποτέλεσμα.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι, νιώθετε σίγουροι, ασφαλείς και έτοιμοι να πάρετε ό,τι σας ανήκει, ερωτικά ή οικονομικά. Μην παραδώσετε τα όπλα, αν δεν τα καταφέρετε. Η επιμονή και η υπομονή θα σας ανταμείψουν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved