Ζώδια Σήμερα 11/08: Ξαφνική μετάλλαξη

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 11/08: Ξαφνική μετάλλαξη

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 11 Αυγούστου

Σήμερα, ο Ήλιος στον Λέοντα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και η παραμικρή αφορμή θα γίνει αιτία σύγκρουσης. Για μια ακόμα φορά, αντιλαμβανόμαστε ότι είναι απαραίτητο να κάνουμε απότομη στροφή στη ζωή μας, να αλλάξουμε νοοτροπία και συνήθειες, να ρισκάρουμε κάνοντας κάτι διαφορετικό, ξεκόβοντας οριστικά από πρόσωπα και καταστάσεις. Είναι πολύ πιθανό το χαλάκι να μας τραβηχτεί κάτω από τα πόδια, να υπάρξουν αντιδράσεις, επαναστατικές τάσεις και ξαφνικά γεγονότα που θα προκαλέσουν μια αναστάτωση ή ταραχή και να μας αιφνιδιάσουν δυσάρεστα, αν εμείς δεν κάνουμε κίνηση να απαγκιστρωθούμε απ’ όσα ξέραμε και δεν καταλάβουμε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, οι εκπλήξεις θα σας δυσαρεστήσουν, καθώς θα διαπιστώσετε ότι οι άνθρωποι στο σπίτι ή τη δουλειά σας έπαθαν ξαφνική μετάλλαξη και βγάζουν, με το παραμικρό, περίεργες συμπεριφορές. Οι εντάσεις θα είναι σφοδρές και μπορεί ό,τι σχεδιάζατε, να ανατραπεί κι ό,τι φοβόσασταν, να γίνει.


Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, δεν την γλιτώνετε την ταραχή σήμερα, ιδίως αν θεωρούσατε δεδομένα πρόσωπα και πράγματα, που αφορούν στα ερωτικά ή τα οικονομικά σας γιατί θα μείνετε με άδεια χέρια και καρδιά και θα αναρωτιέστε τι φταίει.

Διάβασε επίσης:


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved