Ζώδια Σήμερα 09/08: Σβήσε με από τα τεφτέρια σου

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 09/08: Σβήσε με από τα τεφτέρια σου

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 9 Αυγούστου

Προχωρώντας προς το τέλος της, η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, προκαλώνταςδυσάρεστες εξελίξεις και καταστάσεις που αφορούν στα ερωτικά, αλλά και οικονομικά μας ζητήματα. Είναι πιθανή μια προδοσία, το οριστικό τέλος μιας σχέσης ή συνεργασίας, να πικραθούμε ή να μας πάρει τελείως από κάτω η έκβαση ενός ειδυλλίου ή μιας υπόθεσης. Το πάθος, οι έντονες επιθυμίες και συναισθήματα, που κυριαρχούν, θα φέρουν εμμονές, ζήλιες, απολυτότητα, κτητικότητα και κατ’ επέκταση επεισοδιακούς τσακωμούς, ακόμα και χωρισμούς, αν ήταν ήδη τεντωμένο το σχοινί. Ένας έρωτας, επίσης, θα μας σημαδέψει και ακόμα κι αν βασανιζόμαστε, θα είναι δύσκολο να ξεκόψουμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Καρκίνοι, Αιγόκεροι Κριοί και Ζυγοί, αποδεχτείτε ότι μια σχέση ή συνεργασία έχει φτάσει στην άκρη του γκρεμού κι όσο περνάει ο καιρός σας τραβάει και σας μαζί της. Πάρτε το απόφαση ότι η κατάσταση δε σώνετε, βάλτε μια τελεία και προχωρήστε παρακάτω.

Δίδυμοι, Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες, η μέρα δε σας πάει καθόλου! Τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά ή οικονομικά σας μπορεί να βιώσετε από περίεργες έως και πολύ δυσάρεστες καταστάσεις, οπότε να είστε προετοιμασμένοι

Διάβασε επίσης:


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved