Ζώδια σήμερα 08/08: Υπεκφυγές και δικαιολογίες

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 08/08: Υπεκφυγές και δικαιολογίες

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 8 Αυγούστου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη το μεγαλύτερο μέρος της μέρας, οπότε θα μας γεμίσει με ενέργεια, ενθουσιασμό, κέφι και ανεμελιά. Δε θα μας απασχολούν οι δουλειές και τα μίζερα ή ανούσια θέματα της καθημερινότητας, αντίθετα, το μόνο που θα μας νοιάζει είναι πότε θα τελειώσουμε με ό,τι έχουμε αναλάβει και να χαλαρώσουμε. Πιθανόν, βέβαια, το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να προκαλέσει μπερδέματα, λάθη ή παρεξηγήσεις και κάπου εκεί να υπάρξει ένας εκνευρισμός, ωστόσο, θα ξεχαστεί μετά από λίγο και όλα θα ξαναγίνουν όπως πριν.

Αργά το βράδυ, η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω, αναγκάζοντάς μας να μαζευτούμε, να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα, ενώ δεν αποκλείεται να μας πιάσει άγχος για ευθύνες και υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Τοξότες,θα βγάλετε τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού σας, θα ανέβετε στην κεντρική σκηνή και με το χιούμορ και τον ενθουσιασμό σας θα τραβήξετε την προσοχή πάνω σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι Ιχθύες, είτε είναι δικό σας λάθος είτε όχι, άκρη δε θα βγάλετε σήμερα. Αντίθετα, από ευθυνοφοβίες, υπεκφυγές και δικαιολογίες θα χορτάσετε.Μη σκάτε και πολύ γιατί μετά από λίγες ώρες θα έχετε ξεπεράσει το όποιο ζήτημα δημιουργηθεί.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, χαλαρώστε, απολαύστε τη μέρα σας και μη σκάτε για το «αύριο». Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει.

Διάβασε επίσης:


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved