Ζώδια Σήμερα 04/08: Ερμής στην Παρθένο – Όλα εν τάξει!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 04/08: Ερμής στην Παρθένο – Όλα εν τάξει!

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 4 Αυγούστου

Σήμερα, ο Ερμής περνά στην Παρθένο και, λόγω εποχής, δύσκολα θα συμβαδίσει κάποιος με το mood του, καθώς οι περισσότεροι είτε βρίσκονται σε διακοπές είτε προετοιμάζονται και λίγοι είναι αυτοί που έχουν επιστρέψειστον πάγκο τους. Όπως και να έχει, θα επικεντρωθούμε σε πρακτικά ζητήματα και λεπτομέρειες, θα είμαστε πιο οργανωμένοι, ενώ πολλά θα είναι αυτά που θα χρειαστεί να μελετήσουμε και να μάθουμε. Επιπλέον, ο τρόπος σκέψης μας θα είναι πιο σαφής, λογικός και ξεκάθαρος, θα γίνουμε προνοητικοί, ενώ θα αποφεύγουμε την υπερβολική διαχυτικότητα, τα μεγάλα λόγια και τις χειρονομίες.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Παρθένοι, ο Ερμής περνά πάνω σας και το χαμόγελό σας θα πλατύνει, αφού πλέον θα κερδίσετε τις εντυπώσεις με το μυαλό και τις γνώσεις σας και όχι με την εικόνα σας. Κι εκεί δεν έχετε αντίπαλο!

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, συνειδητοποιείτε ότι οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν, επειδή είναι καλοκαίρι, οπότε θα σας πιάσει ένα άγχος, για ό,τι έχετε να κάνετε ή να επιλύσετε. Ωστόσο, αν είστε οργανωμένοι και μεθοδικοί, δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι με συγκεκριμένη μέθοδο, μελέτη των δεδομένων και με άμεση επαφή με την πραγματικότητα θα βρείτε λύσεις για να καλύψετε τις υλικές σας ανάγκες.

Διάβασε επίσης:


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved