Ζώδια Σήμερα 01/08: Εκπλήξεις και χαρές

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 01/08: Εκπλήξεις και χαρές

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 1 Αυγούστου

Άρης και Ουρανός συναντιούνται σήμερα στον Ταύρο, κάνοντας για όλους μας αυτή τη συνεύρεση μοναδική, ξεχωριστή και ανεπανάληπτη. Μας προτρέπουν, λοιπόν, να ρισκάρουμε, να ξεφύγουμε από κλισέ και περιορισμούς, να απελευθερωθούμε από στερεότυπα, πρόσωπα, καταστάσεις και ταμπού και να κάνουμε την έκπληξη! Το διαφορετικό, το ασυνήθιστο, το πρωτότυπο είναι αυτά που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και εκεί πρέπει να στραφούμε. Από την άλλη, μας βγαίνει μια πιο προκλητική ή και εκκεντρική τάση, ενώ το να αλλάξουμε τα πράγματα γύρω μας είναι αναγκαίο.

Σε άλλο μήκος κύματος θα είναι όσοι/ες γεννήθηκαν το α’ δεκαήμερο, καθώς ο Ήλιος στον Λέοντα τριγωνίζει τον Δία στον Κριό, οπότε και πρόκειται για μια άκρως τυχερή μέρα, γεμάτη ευκαιρίες, ευκολίες, αισιοδοξία, κέφι, αλλά και αρκετές επιτυχίες και θετικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής τους. Κάποιοι/ες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τα εύσημα, να ανεβάσουν τη δημοφιλία τους και να πετύχουν τους στόχους τους, ερωτικούς ή επαγγελματικούς, ενώ ένα άνοιγμά τους θα έχει θετικά αποτελέσματα

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Ταύροι ετοιμαστείτε να κάνετε τη διαφορά! Απελευθερώστε τις δυνατότητές σας, εκπλήξτε, ρισκάρετε τώρα που γυρίζει και αλλάξτε εμφάνιση και στάση. Μπορεί να μην έχετε την πλήρη αποδοχή, θα νιώσετε όμως πολύ καλύτερα!

Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί, το να αλλάξετε, να πειραματιστείτε, ακόμα και να ξεμάθετε πρόσωπα του οικογενειακού ή επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, που είχαν βολευτεί είναι πλέον μονόδρομος για σας! Μην ξεχνάτε ότι για να φτιάξετε ομελέτα είναι απαραίτητο να σπάσετε τα αβγά.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, η κλασική, δοκιμασμένη συνταγή είναι άνοστη και χωρίς αποτέλεσμα. Τολμήστε, ρισκάρετε, ποντάρετε στο απίθανο για να φέρετε τα πάνω - κάτω (ή το ανάποδο) στην οικονομική και σεξουαλική σας ζωή!

Λέοντες και Κριοί του α’ δεκαημέρου, εφ’ όσον έχετε την τύχη με το μέρος σας, τίποτα δεν είναι ικανό να σας σταματήσει και να σας στερήσει τις επιτυχίες σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Ό,τι κι αν δοκιμάσετε θα σας βγει.

Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί του α’ δεκαημέρου, αν επιμείνετε και πιέσετε, τότε θα πάρετε αυτά που ζητάτε. Πάντως ευκαιρίες θα έχετε να βελτιώσετε το σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας, αρκεί να τις διακρίνετε. Προσέξτε μην εκτεθείτε.

Διάβασε επίσης:


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved