Ζώδια σήμερα 31/07: Ακυρώσεις, καθυστερήσεις και βλάβες

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 31/07: Ακυρώσεις, καθυστερήσεις και βλάβες

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 31 Ιουλίου

Δύσκολη θα είναι η τελευταία μέρα του μήνα, τουλάχιστον ως προς την επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας. Με τον Ερμή στον Λέοντα να κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο, οπότε οι ακυρώσεις, οι καθυστερήσεις και οι εμπλοκές σε κάθε καθημερινή μας δραστηριότητα θα είναι το κύριο φαινόμενο, ενώ μια βλάβη ή γραφειοκρατικό κώλυμα θα μας ταλαιπωρήσει αρκετά. Από την άλλη, οι έντονες διαφωνίες και οι παρεξηγήσεις δε θα λείψουν, αφού όλα θα τα παίρνουμε πιο σοβαρά απ’ ό,τι είναι, οπότε καλύτερα να αποφύγουμε αστεία και πλάκες, όπως επίσης βιασύνη και απερίσκεπτες ενέργειες γιατί θα τα βρούμε... μπροστά μας αρκετά σύντομα. Επαγγελματικά, ωστόσο, δεν είναι τόσο κακή για να επιλυθούν θέματα ή να παρθούν αποφάσεις που όλο αναβάλλονται.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, είστε πολύ κοντά στη νευρική κρίση με όλα τα θέματα που θα ανακύψουν στο σπίτι, τη σχέση ή τη δουλειά σας, όμως διατηρήστε την υπομονή σας και, κυρίως, μην ξεσπάτε σε άλλους την απογοήτευσή σας για τα στραβά και τη «γκαντεμιά» σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, οικονομικά και ερωτικά, καλείστε να περάσετε από το... ταμείο για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Αν ήσασταν εντάξει, ο λογαριασμός θα σας βγει μικρότερος, αν όχι, τότε ετοιμαστείτε να πληρώσετε τα μαλλιοκέφαλά σας.

Διάβασε επίσης:


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved