Ζώδια Σήμερα 30/07: Με βαριά καρδιά

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 30/07: Με βαριά καρδιά

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 30 Ιουλίου

Με την Σελήνη στο Λέοντα να κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο, θα συνεχιστεί η κακοδιαθεσία και η έλλειψη κεφιού. Εκτός του ότι θα αγχωθούμε για τις δουλειές, τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που παραμένουν ανοιχτές, θα έχουμε και βαριά καρδιά ή θα νιώσουμε μια ματαίωση κι ό,τι κάνουμε δεν έχει αντίκτυπο. Το ζητούμενο είναι, βέβαια, να εστιάσουμε σε αυτά που πρέπει να γίνουν, να οργανωθούμε, να βάλουμε προτεραιότητες και να μην αρχίσουμε να δυσανασχετούμε ή αφήσουμε να μας πάρουν από κάτω εμπόδια ή αναποδιές της τελευταίας στιγμής.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, καλύτερα να καταπιαστείτε με μια δουλειά είτε στο σπίτι είτε στα επαγγελματικά και να την κάνετε καλά, παρά να ανοίξετε άλλες, από το άγχος ότι δε θα προλάβετε γιατί τελικά δε θα ολοκληρώσετε καμία.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, συγκρατηθείτε και μην κάνετε αγορές, παρά μόνο τις αναγκαίες. Εκτός του ότι θα ταλαιπωρηθείτε άδικα και πιθανόν να μη βρείτε αυτό που θέλετε, υπάρχει η περίπτωση μετά να μετανιώσετε.

Διάβασε επίσης:


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved