Ζώδια Σήμερα 28/07: Νέα Σελήνη στον Λέοντα – Ρίσκαρε, τόλμησε, κέρδισε

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/07: Νέα Σελήνη στον Λέοντα – Ρίσκαρε, τόλμησε, κέρδισε

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 28 Ιουλίου

Σήμερα, έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα, στο ζώδιο του Λέοντα, που μας δίνει μια θαυμάσια ευκαιρία να γυρίσουμε σελίδα στη ζωή μας, αφήνοντας οριστικά το παρελθόν πίσω μας και ό,τι είναι δεμένο στο άρμα του. Μάλιστα, το τρίγωνό της με τον Δία στον Κριό, εκτός ότι μας τροφοδοτεί με θάρρος, τόλμη και αποφασιστικότητα για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα και να διαγράψουμε μια άλλη πορεία και να ξεκινήσουμε έναν καινούργιο, δημιουργικό κύκλο, μας δίνει και αρκετή εύνοια και κάνει πιο εύκολο το έργο μας. Τώρα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ή να διευθετήσουμε θέματα άλυτα, αλλά και να εκφράσουμε επιτέλους ανοιχτά ό,τι αισθανόμασταν και δειλιάζαμε μέχρι τώρα, είτε κακό είτε καλό.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι ρισκάρετε, τολμήστε καινούργια πράγματα στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή, βάλτε την προσωπική σας σφραγίδα. Σίγουρα θα συναντήσετε αντιδράσεις και δε θα αρέσουν σε πολλούς οι πράξεις σας, αλλά αύριο-μεθαύριο θα αποδειχτεί ότι είχατε δίκιο.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι και εσείς από δίπλα. Κλείστε επιτέλους την πόρτα στα ερωτικά ή οικονομικά σας για να ανοίξει μια άλλη. Ευκαιρία ψάχνατε, τώρα σας δίνεται κι όχι μία, οπότε να είστε προετοιμασμένοι να τις εκμεταλλευτείτε.

Διάβασε επίσης:


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved