Ζώδια Σήμερα 27/07: Τίποτα δε σβήνει, τίποτα δε χάνεται

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 27/07: Τίποτα δε σβήνει, τίποτα δε χάνεται

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 27 Ιουλίου

Σήμερα, η Σελήνη με την Αφροδίτη θα κάνουν σύνοδο στον Καρκίνο, προκαλώντας μας να βγάλουμε όλα τα συναισθήματα που κρύβουμε μέσα μας. Θα μας χαρακτηρίζει η εσωστρέφεια, η επιφυλακτικότητα, αλλά και αρκετή ευαισθησία και ρομαντισμός, ενώ δεν αποκλείεται να θυμηθούμε όμορφες στιγμές του παρελθόντος, που έχουμε περάσει με αγαπημένα πρόσωπα και να μας δημιουργηθεί μια νοσταλγία, αλλά και καλή διάθεση, κάτι στο οποίο θα βοηθήσει και το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Ωστόσο, η αντίθεσή της, αργότερα, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα φέρει ξανά στο μυαλό κάποια δυσάρεστα γεγονότα ή καταστάσεις ή πρόσωπα που διαδραμάτισαν αρνητικό ρόλο στη ζωή μας, κάνοντάς μας να νιώσουμε δυσάρεστα και ρίχνοντάς μας ψυχολογικά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι θα νιώθετε άβολα ή δυσάρεστα, αν ανατρέξετε σε πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος που έχουν να κάνουν με το σπίτι, τις σχέσεις ή τη δουλειά σας. Αν μπορείτε να επανορθώσετε, καλώς, αν όχι, ξεχάστε τα και πηγαίνετε παρακάτω.

Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι, συναισθηματικά και υλικά αισθάνεστε ανασφάλεια, γι’ αυτό αναζητάτε τον τρόπο για να προστατεύσετε ό,τι έχετε. Μην γίνεστε όμως και μίζεροι!

Διάβασε επίσης:


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved