Ζώδια Σήμερα 26/07: Νεύρα, πολλά νεύρα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 26/07: Νεύρα, πολλά νεύρα

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 26 Ιουλίου

Σήμερα, ο Ερμής στον Λέοντα κάνει τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι τεταμένη κι ο εκνευρισμός διάχυτος. Μια κουβέντα ή παρατήρηση, μπορεί να καταλήξει σε χοντρή παρεξήγηση και μάλωμα. Ο εγωισμός θα είναι μεγάλος, η ευερεθιστότητα ή η ευθιξία μας επίσης, οπότε η ένταση, τα ξεσπάσματα και οι καβγάδες περιλαμβάνονται στο μενού της ημέρας, ακόμα και για ζητήματα ή καταστάσεις του παρελθόντος. Προσοχή χρειάζεται και στις δουλειές, στον χειρισμό μηχανημάτων κι εργαλείων ή τις μετακινήσεις μας γιατί εξ αιτίας της βιασύνης ενδέχεται να υπάρξουν ατυχήματα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι, σας πιάνει κρίση! Έτοιμοι είστε να εκραγείτε και να πάρετε παραμάζωμα, όποιον σας πει κουβέντα ή σας εναντιωθεί σήμερα. Προσπαθήστε να κρατηθείτε ψύχραιμοι για να γίνει η δουλειά ή το σπίτι σας πεδίο μάχης.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, νεύρα πολλά θα έχετε, με φίλους, έρωτες και ταίρια, όπως και εξ αιτίας απρόσμενων εξόδων. Ίσως όμως κάπου ευθύνεστε κι εσείς με μια συμπεριφορά σας!

Διάβασε επίσης:


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved