Ζώδια Σήμερα 25/07: Πάρτι με ευτράπελα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/07: Πάρτι με ευτράπελα

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 25 Ιουλίου

Ένα πάρτι θα στηθεί στους ουρανούς σήμερα, καθώς η Αφροδίτη στον Καρκίνο τετραγωνίζεται με τον Δία στον Κριό και το κέφι θα ανάψει. Αισιοδοξία, ενθουσιασμός, γαλαντομία, αφθονία, ροπή προς την καλοπέραση και τις πολυτέλειες, θετικές ειδήσεις και συναντήσεις, τύχη, ευκαιρίες και συναρπαστικοί έρωτες δημιουργούν ένα μάλλον πανηγυρικό κλίμα. Αλλά, όπως σε όλα τα πάρτι έτσι κι εδώ δε θα λείψουν τα ευτράπελα. Επιπολαιότητα, ανωριμότητα, ανευθυνότητα, χαλάρωση κάθε περιορισμού, άρση δεσμεύσεων, ροπή σε «καταχρήσεις» και τεμπελιά, υποσχέσεις που δίνονται με ευκολία αλλά δε θα τηρηθούν. Όλα, λοιπόν, θα προσφέρονται σε μεγάλες δόσεις και αν ακολουθήσουμε το «όποιος πάει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα» στο τέλος της ημέρας θα γελάμε από χαρά!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι το πολύ δεν είναι πάντα και καλό και η ποσότητα δε συμβαδίζει με την ποιότητα. Ελέγξτε την... όρεξή σας!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, έχετε μια απεριόριστη λαχτάρα για έρωτα και χρήμα, διασκέδαση και ευκαιρίες. Αν κάνετε σωστή διάκριση και δε θαμπωθείτε από την πολύ χρυσόσκονη, θα είστε οι πλέον ευνοημένοι της μέρας.

Διάβασε επίσης:


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved