Ζώδια Σήμερα 19/07: Είναι μονόδρομος

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 19/07: Είναι μονόδρομος

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 19 Ιουλίου

Σήμερα καλούμαστε να επιδείξουμε αρκετή ψυχική δύναμη και αντοχή, καθώς ο Ήλιος στον Καρκίνο κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Είτε εξ αιτίας ενός γεγονότος, είτε γιατί έχουμε φτάσει σε αδιέξοδο, ωθούμαστε να δώσουμε το τελειωτικό χτύπημα, καταστρέφοντας ό,τι είναι παλιό, άχρηστο, μας ταλαιπωρεί ή μας βλάπτει, να ξεμπερδέψουμε με ό,τι δε σώζεται, να μηδενίσουμε το κοντέρ και να ξεκινήσουμε και πάλι από την αρχή. Τα ξεκαθαρίσματα, οι σκληρές αλλά κι οι καθοριστικές αποφάσεις είναι μονόδρομος όπως επίσης το να ανακαλύψουμε τη ρίζα του κάθε προβλήματος, προκειμένου να το λύσουμε. Κι όπως συμβαίνει πάντα, αν εμείς το φοβηθούμε, θα το βιώσουμε από την άλλη πλευρά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι από τη στιγμή που μια κατάσταση δε σώζεται, το να προσπαθήσετε να την κρατήσετε με νύχια και με δόντια, μόνο κακό σας κάνει. Θυμηθείτε ότι κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή. Τώρα δεν το βλέπετε, αλλά σύντομα θα καταλάβετε ότι πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες το να εγκαταλείψετε το πλοίο, δεν είναι εύκολο, αλλά αν βυθίζεται, αρπάξτε μια σωσίβια λέμβο γιατί αν παραμείνετε επιβιβασμένοι, στο τέλος θα βουλιάξετε, οικονομικά και συναισθηματικά.

Διάβασε επίσης:


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved