Ζώδια Σήμερα 17/07: Ταξίδι στο όνειρο

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 17/07: Ταξίδι στο όνειρο

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 17 Ιουλίου

Το σημερινό τρίγωνο του νερού, ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μας δίνει μια μοναδική ευκαιρία να ξεχάσουμε για λίγο προβλήματα και προβληματισμούς, να ξεφύγουμε από τα πιεστικά θέματα της καθημερινότητας και να αφεθούμε να μας παρασύρει η φαντασία μας. Η αφηρημάδα, η ονειροπόληση αλλά και η έμπνευση είναι χαρακτηριστικά της ημέρας, όπως επίσης και η ενασχόλησή μας με καλλιτεχνικά δρώμενα ή τις τέχνες. Σε πρακτικό επίπεδο όμως, θα είμαστε κάπως στον κόσμο μας και θα είναι λίγο δύσκολο να μας καταλάβουν..

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Καρκίνοι και Ιχθύες, προχωρήστε, βασιζόμενοι στη διαίσθησή σας. Αυτή ξέρει ποιο είναι το συμφέρον σας και πώς θα πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Αρκεί να μην επηρεάζεστε από άλλους.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, ψέματα, παρεξηγήσεις και παρερμηνείες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ωστόσο, υπάρχει και η περίπτωση λανθασμένων εκτιμήσεων, οπότε μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για ανθρώπους και καταστάσεις γιατί μπορεί να πέσετε έξω.

Διάβασε επίσης:


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved