Ζώδια σήμερα 16/07: Άνοιξε την αγκαλιά σου

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 16/07: Άνοιξε την αγκαλιά σου

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 16 Ιουλίου

Ο Ερμής συναντά τον Ήλιος στον Καρκίνο, καλώντας μας να πατήσουμε το «pause» σε εντάσεις και αντιπαλότητες και να βγάλουμε αγάπη, συμπόνια και δοτικότητα. Να πούμε τον καλό τον λόγο, να προσφέρουμε στα κοντινά –κι όχι μόνο- άτομο ό,τι μπορούμε, να σταθούμε, να παρηγορήσουμε, να ανοίξουμε την αγκαλιά μας. Από την άλλη, πολλές συζητήσεις και συναντήσεις θα κάνουμε, θα μοιραστούμε σκέψεις, ιδέες και συναισθήματα και θα παρουσιάσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, κερδίζοντας εντυπώσεις και καρδιές.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Καρκίνοι, ευνοείστε στις προσωπικές και ερωτικές σας υποθέσεις, οπότε βγάλτε τον καλύτερό σας εαυτό και μαγέψτε με την παρουσία σας.

Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί, αποδεχτείτε τη συναισθηματική σας πλευρά, αφιερώστε ποιοτικό χρόνο στην οικογένεια, το σπίτι και τα αγαπημένα σας άτομα και συζητήστε ανοιχτά για τις ανάγκες και τα θέλω σας.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, τόσο ερωτικά, όσο και οικονομικά έχετε την ευκαιρία να ανέβετε επίπεδο, αρκεί να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και να είστε ειλικρινής –κυρίως- με τον εαυτό σας.

Διάβασε επίσης:


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved