Ζώδια Σήμερα 14/07: Μη βιάζεσαι να «επενδύσεις» σε κανέναν

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 14/07: Μη βιάζεσαι να «επενδύσεις» σε κανέναν

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 14 Ιουλίου

Το σημερινό καλεντάρι περιλαμβάνει δύο όψεις, που ανακατεύουν τα πράγματα και δημιουργούν μπλεξίματα και δυσκολίες. Αφ’ ενός το εξάγωνο του Ερμή στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, που μας θέλει εφευρετικούς, πρωτότυπους, με γρήγορα αντανακλαστικά και πρόθυμους να αλλάξουμε μυαλά και στάση ζωής. Άλλα είχαμε προγραμματίσει, άλλο θα βρεθούμε να κάνουμε, όχι όμως ότι θα κακοπεράσουμε κιόλας, καθώς κάθε αλλαγή μπορεί να είναι για καλύτερα. Απρόσμενες ειδήσεις, συναντήσεις και μηνύματα θα μας εκπλήξουν ευχάριστα

Αφ’ ετέρου, το τετράγωνο της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που δημιουργεί θολό τοπίο, ψευδαισθήσεις, πλάνες και εξαπατήσεις. Εφ’ όσον το μέλλον εξαρτάται κυρίως από το παρελθόν και το παρόν μας, λοιπόν, χρειάζεται να ξεφορτωθούμε συνήθειες αλλά και δεσμούς με πρόσωπα και καταστάσεις που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη και αξιοπιστία, ανεξάρτητα από τα συναισθήματα που τρέφουμε. Η ισορροπία μεταξύ λογικής και συναισθήματος είναι αυτή που θα μας βοηθήσει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, απρόσμενες εξελίξεις και αποκαλύψεις θα σας αναγκάσουν να αναλάβετε τις ευθύνες σας, να προχωρήσετε σε αλλαγή πλεύσης και να βγάλετε από τη ζωή σας όποιον ή ό,τι σας κρατάει πίσω.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, ήρθε η ώρα να περάσετε από το ταμείο! Μπορεί να πάρετε, μπορεί όμως και να κληθείτε να δώσετε, αν έχετε οικονομικά και ερωτικά «χρωστούμενα» για να κλείσουν οι λογαριασμοί! Καλό θα ήταν να κρατήσετε προσχήματα και χαρακτήρα και να μην πάτε να κοροϊδέψετε ούτε τον εαυτό σας, ούτε άλλους.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, αν τα πράγματα αλλάζουν και το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα. Περιμένετε να δείτε πού θα κάτσει η μπίλια και μη βιάζεστε να «επενδύσετε» σε ανθρώπους και καταστάσεις, πού δεν ξέρετε το ποιόν τους.

Διάβασε επίσης:


©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved