Ζώδια Σήμερα 13/07: Πανσέληνος στον Αιγόκερω – Ας είμαστε ρεαλιστές

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/07: Πανσέληνος στον Αιγόκερω – Ας είμαστε ρεαλιστές

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 13 Ιουλίου

Σήμερα, έχουμε την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, η οποία έρχεται να μας προσγειώσει στην πραγματικότητα, να μας κάνει πιο ρεαλιστές και υποψιασμένους, να μας δώσει να καταλάβουμε ότι το συναίσθημα, όταν δεν είναι αμοιβαίο, τότε δεν υπάρχει καμία ισορροπία. Η μια πλευρά νικά κι η άλλη χάνει, η μια δίνει κι άλλη παίρνει, κάτι που από μόνο του αντιβαίνει τους νόμους του σύμπαντος. Οφείλουμε λοιπόν, όντα απόλυτα ειλικρινείς με τον εαυτό μας, να επαναφέρουμε τους κανόνες του παιχνιδιού, σε όλες τις σχέσεις μας, ώστε να γίνει πιο δίκαιο για όλους, αλλά και να γίνουμε πιο αυστηροί, όσον αφορά στο πού δίνουμε την καρδιά ή την εύνοιά μας κι κάποιος/α δεν είναι αντάξιος της εμπιστοσύνης μας, να τον βγάλουμε σιγά-σιγά από τη ζωή μας, ώστε να μη γινόμαστε προϊόντα εκμετάλλευσης.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, το άκρατο συναίσθημα από τη μια και η ωμή πραγματικότητα από την άλλη σας δημιουργούν απογοήτευση. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας, να πάρετε τις αποφάσεις σας και να σταματήσετε να δίνετε «άφεση αμαρτιών» γιατί τελικά θα είστε εσείς αυτοί που θα πληρώσουν τα σπασμένα.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, καλείστε να μετρήσετε το τι δίνετε και τι παίρνετε πίσω! Αν υπάρχει κάποιος/α στη ζωή σας, που σας ξεζουμίζει, πετώντας σας ξεροκόμματα, τότε καλύτερα να μην έχετε ούτε ερωτικές, ούτε οικονομικές παρτίδες μαζί του.

Διάβασε επίσης:


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved