Ζώδια Σήμερα 12/07: Μη χάνεις το χιούμορ σου

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 12/07: Μη χάνεις το χιούμορ σου

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 12 Ιουλίου

Μέχρι το μεσημέρι, με τη Σελήνη στον Τοξότη, θα είμαστε κάπως hyper, ενεργητικοί, ενθουσιώδεις και αισιόδοξοι. Θα παίρνουμε τα πάντα πιο ανάλαφρα και χαλαρά, θα βλέπουμε την αστεία πλευρά ακόμα και θεμάτων της καθημερινότητας που συνήθως μας αγχώνουν. Έχοντας ως όπλα το χιούμορ και την καλή μας διάθεση είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα πάντα.

Από εκεί και πέρα, το κλίμα αλλάζει, καθώς η Σελήνη περνά στον Αιγόκερω. Όλα και όλοι αποκτούν μια σοβαρότητα, ενώ μπορεί να μας πιάσουν ενοχές για όσα αναβάλαμε ή άγχος γι’ αυτά που πρέπει να γίνουν. Οι ευθύνες θα μας φαίνονται πιο μεγάλες, οι υποχρεώσεις περισσότερες και η επαφή με την πραγματικότητα είναι μάλλον απογοητευτική, αλλά αναπόφευκτη.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Τοξότες και Αιγόκεροι οι πρώτοι θα κατέβετε από την κεντρική σκηνή για να πάρουν τη σκυτάλη οι δεύτεροι και οι δυο όμως θα βάλετε το λιθαράκι σας και ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο θα πλασάρει καλύτερα τον εαυτό του και θα κερδίσει το ενδιαφέρον.

Δίδυμοι, Παρθένοι Ιχθύες, Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις και τη συμπεριφορά του. Μην κοιτάτε τι κάνουν οι άλλοι κι αν το κάνουν σωστά. Εσείς φροντίστε να είστε εντάξει και απέναντι σε αυτούς που σας ενδιαφέρουν και στον εαυτό σας.

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι, μην είστε συνεχώς στην τσίτα για το τι θα αποκτήσετε γιατί έτσι δεν απολαμβάνετε όσα έχετε.

Διάβασε επίσης:


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved