Ζώδια Σήμερα 09/07: Πάντα υπάρχει λύση, αρκεί να είναι η σωστή

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 09/07: Πάντα υπάρχει λύση, αρκεί να είναι η σωστή

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 09 Ιουλίου

Το σημερινό τετράγωνο του Ερμή στον Καρκίνο με τον Δία στον Κριό σπρώχνει σε μια υπερβολή συμπεριφορών και ενεργειών, που ενδεχομένως και να δημιουργήσει εντάσεις, χαλώντας έτσι το χαλαρό κλίμα. Παρά τις όποιες ευκαιρίες, τις εύκολες ή εναλλακτικές λύσεις, η επιπολαιότητα, η ανωριμότητα, τα παιδικά καμώματα και οι παρορμητικές αποφάσεις, πολύ πιθανόν να προκαλέσουν ένα μπάχαλο στην καθημερινότητα, τις επαφές και τις μετακινήσεις μας. Επιπλέον, μπορεί να ανοίξουμε το στόμα μας και να... ξεχάσουμε να το κλείσουμε και δεν εννοούμε μόνο από πολυλογία αλλά και να φανερώσουμε διάφορα ή να πούμε πράγματα που δεν έπρεπε και μετά να το μετανιώσουμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, όμωςμην λειτουργείτε επιπόλαια ή χωρίς να λάβετε τη σύμφωνη γνώμη των άλλων γιατί δεν αποκλείεται να χαλάσει η όμορφη ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί στη δουλειά, το σπίτι ή τη σχέση.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, υπάρχει δυνατότητα τόσο αύξησης εσόδων, όσο και δημιουργίας ερωτικών... συνθηκών, αρκεί φυσικά να ξέρετε τι θέλετε και –κυρίως- να μην τα θέλετε όλα δικά σας.

Διάβασε επίσης:


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved