Star Stylist 26 Μαρτίου - Σήμερα επιλέξτε bronze αποχρώσεις

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 26 Μαρτίου - Σήμερα επιλέξτε bronze αποχρώσεις

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα! Πείτε μου ποιος δεν έφαγε μπακαλιάρο; Όλη η Ελλάδα χθες έτρωγε μπακαλιάρο (και εγώ μαζί φυσικά). Τα τραπέζια της σαρακοστής είναι τα καλύτερα! Όλο λες κάτσε να φάω κι αυτό… ψάρι είναι δεν παχαίνει (παχαίνουν όμως τα υπόλοιπα) και τελικά όταν σηκωθείς από το τραπέζι, έχεις αρπάξει δύο-τρία κιλά. Λεπτομέρειες! Το παν είναι να περνάτε καλά!

Για τα μαλλιά σας είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να τα βάψετε, χωρίς όμως να τους κάνετε ιδιαίτερες αλλαγές. Απλά πράγματα ξέρετε εσείς, πέρασμα της ρίζας και λίγη λάμψη στις άκρες. Μην ξεχάσετε να τις κόψετε και λίγο. Για να τα χτενίσετε προτιμήστε ότι πιο απλό.

Για τα νύχια σας δεν θα πρότεινα το μανικιούρ σήμερα. Ό, τι άλλο θέλετε κάντε αρκεί να μην συμπεριλαμβάνει αιχμηρά αντικείμενα. Διαλέξτε γήινες αποχρώσεις για το βάψιμο τους.

Για το μακιγιάζ σας και με την πρόφαση ότι μπήκε η άνοιξη, είναι ο καιρός που θα πρέπει να ξεκινήσουμε τις bronze αποχρώσεις. Φυσικά και δεν έχουμε μαυρίσει ακόμα αλλά με μία ελαφριά πούδρα, μια bronze σκιά και ένα πιο ανοιχτό κραγιόν τις ίδιας απόχρωση θα πετύχουμε το πιο ανάλαφρο και φυσικό αποτέλεσμα. Με μαύρη μάσκαρα τονίστε τις βλεφαρίδες και είστε έτοιμη!

Η συμβουλή της ημέρας: Μην ξεχνάτε ότι για να κάνετε οποιοδήποτε είδος μακιγιάζ να έχετε για βάση την ενυδατική σας κρέμα ημέρας.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: οι Ταυρίνες που είδαν τη Σελήνη μεταξύ του Δία και της Αφροδίτης και τρέχουν στο κομμωτήριο, οι Παρθένες που

θα πάνε για την κλασική τους κόμη, οι Τοξοτίνες που μετακόμισαν και οι Κριαρίνες που είναι πιο εύκολο να κουνηθεί ο Ουρανός παρά να τους φύγει ο πονοκέφαλος!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved