25 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
25 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

4 έως 5 Κριού

Σύμβολο: «Ένας γεωργός σέρνει μόνος του το αλέτρι»

Ερμηνεία: Το άτομο είναι προικισμένο με έναν ισχυρό ρωμαλέο και αποφασιστικό χαρακτήρα, ακριβώς για να αντιμετωπίσει τις φουρτούνες και τις αναποδιές της ζωής, είτε της δικής του, είτε των προσφιλών του προσώπων. Η αναγκαστική προτεραιότητα σε τέτοιες υποθέσεις, μπορεί να καθυστερήσει την προσωπική του ανάπτυξη, όταν όμως καταφέρει να υπερκεράσει όλα τα σοβαρά εμπόδια θα μπορέσει να χαρεί ελεύθερα όσα κατέκτησε και θα ασκήσει αυταρχικά, αλλά με πατρική διάθεση, την εξουσία που τόσο δίκαια κατέκτησε.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ο Θεός είναι το μονοπάτι για όσους έχασαν το δρόμο τους, τα ρούχα, για όσους είναι γυμνοί και το ψωμί για όσους πεινούν. Είναι η ζωή για τους πεθαμένους, η υγεία για τους άρρωστους, η όραση για τους τυφλούς κι ο πλούτος για όσους έχουν ανάγκη» Fletcher Giles

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Τα καλά νέα είναι πως έχετε την δυνατότητα να σταθεροποιήσετε την προσωπική σας ζωή, ακόμη κι αν οι όροι κάτω από τους οποίους θα συμβεί αυτό δεν είναι της απόλυτης αρεσκείας σας. Στον αντίποδα μπορείτε επίσης να επιλέξετε να απέχετε από τα ...πολλά-πολλά, δίνοντας προτεραιότητα στις οικονομικές ή επαγγελματικές υποθέσεις σας. Όσον αφορά όσες και όσους αναζητούν σύντροφο, είναι πιθανόν να μπλέξουν με πρόσωπα που δεσμεύονται κατά κάποιο τρόπο ή να «φορτωθούν» ευθύνες για προβλήματα που δεν είναι δικά τους.

Οικονομικά

Η χρονιά δεν ευνοεί τόσο την ανάπτυξη, όσο την οργάνωση των δραστηριοτήτων σας και τον τερματισμό όσων δεν σας προσφέρουν κάποιο ουσιαστικό όφελος. Καλό θα ήταν λοιπόν να είστε συγκρατημένοι και προνοητικοί, όχι μόνον απέναντι στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας αλλά και για εκείνες που έρχονται. Ειδικότερα, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με τις συνεργασίες σας και τουλάχιστον να διασαφηνίσετε απόλυτα τους οικονομικούς τους όρους. Από την άλλη πλευρά, οι πιο τυχεροί θα ευνοηθούν από μια τουλάχιστον κίνηση υψηλού ρίσκου, η οποία μπορεί να αποδώσει μεγάλο κέρδος.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved