Ζώδια σήμερα 08/07: Αδιαλλαξία και πείσμα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 08/07: Αδιαλλαξία και πείσμα

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 08 Ιουλίου

Με τη Σελήνη από το πρωί να έχει περάσει στον Σκορπιό, είμαστε αποφασιστικοί, επίμονοι, μεθοδικοί, οξυδερκείς, αν και λίγο απόλυτοι και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Όλα τα παρατηρούμε, όλα τα εξερευνούμε και θέλουμε να διασταυρώσουμε το κάθε τι καθώς δεν εμπιστευόμαστε ιδιαίτερα τους άλλους, παρά μόνο τον εαυτό μας. Ωστόσο, οι τόνοι θα ανέβουν το μεσημέρι, καθώς θα βρει απέναντί της τον Άρη στον Ταύρο, οπότε η αδιαλλαξία και το πείσμα θα είναι η αιτία για να δημιουργηθούν εντάσεις και καβγάδες. Κάποιες «επιθετικές» συμπεριφορές ενδεχομένως να μας βγάλουν από τα ρούχα μας, ενώ θα ζοριστούμε και δε θα μπορέσουμε να κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό και να μην εκφράσουμε όσα σκεφτόμαστε ή νιώθουμε, με ό,τι καλό ή κακό μπορεί να προκληθεί.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, απολυτότητα, αδιαλλαξία, ξεροκεφαλιά. Τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν τη σημερινή σας μέρα. Στις σχέσεις, το σπίτι ή τη δουλειά είστε κοντά στο να φαγωθείτε, καθώς όλες οι πλευρές φαίνονται ανυποχώρητες. Το μόνο που θα καταφέρετε όμως είναι να τσακωθείτε.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, έχετε τα τυχερά σας και στα οικονομικά και τα σεξουαλικά σας, όμως προσέξτε μη σας πιάσει το ανικανοποίητο και αρχίσετε να τα θέλετε όλα δικά σας, την ώρα που σας έρχεται. Μην πιέζεται καταστάσεις και θα βγείτε κερδισμένοι.

Διάβασε επίσης:


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved