Ζώδια Σήμερα 02/07: Τα μάτια σου δεκατέσσερα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 02/07: Τα μάτια σου δεκατέσσερα

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 02 Ιουλίου

Σήμερα, ο Ερμής στους Διδύμους κάνει δύο διαφορετικές όψεις που ενδεχομένως να μας δημιουργήσουν αρκετές αντιφάσεις και διλήμματα. Αφ’ ενός έχουμε το τρίγωνό του με τον Κρόνο στον Υδροχόο που μας ωθεί να κρατήσουμε σφιχτά τα λουριά, να γίνουμε πιο προσγειωμένοι, εκλογικευμένοι, συγκεντρωμένοι στις δουλειές και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας, λιγομίλητοι και προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας. Να οργανώσουμε την καθημερινότητά μας, να βάλουμε μπροστά πλάνα, να λύσουμε πρακτικά προβλήματα και να πάρουμε συγκεκριμένες αποφάσεις.

Αφ’ ετέρου όμως έχουμε και το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και όσον αφορά στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας θα επικρατήσει ένα χάος. Απάτες, πλάνες, εξαπατήσεις και μπόλικα ψέμα είναι κάποια από αυτά που θα συμβούν, γι’ αυτό πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα και το μυαλό συγκεντρωμένο. Το μενού, επιπλέον, περιλαμβάνει μπερδέματα σε συνεννοήσεις και συμφωνίες, αναβολές, λάθη, αλλά και απώλειες αντικειμένων που είτε θα χάσουμε ή θα ξεχάσουμε ή θα μας τα... κλέψουν.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, όσο και να θέλετε να οργανωθείτε και να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα ή να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις στη δουλειά ή στο σπίτι, όλα θα είναι ρευστά και εσείς στα χαμένα. Δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε, κατόπιν εορτής, ότι πιαστήκατε... κορόιδα.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, η γκρίνια φέρνει εντάσεις και η αφηρημάδα αστοχίες σήμερα. Επιπλέον να είστε υποψιασμένοι για τους πάντες και τα πάντα. Να αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες, όπως επίσης και άτομα που σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια!


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved